Bromsnor doet RE_BOOTCMP

** PERSBERICHT **


De re_B00TCMP is een event van een dag gericht op jongeren (12 t/m 25 jaar) met interesse en skills op het gebied van IT.

Het doel van de re_B00TCMP is om deze jongeren te informeren over de kansen en uitdagingen van het internet. Tijdens de re_B00TCMP krijgen zij meer inzicht in het werken binnen de IT-industrie. Dit door verschillende sessies met de cybersecuritybranche, de politie en de gaming sector. Daarnaast leren zij meer over online grenzen en de impact van cybercrime.

4 maart in Nijmegen
In Oost-Nederland vindt de re_B00TCMP plaats op zaterdag 4 maart in het Goffertstadion van NEC in Nijmegen. Wil je meedoen, of ken je iemand die mee zou willen doen met de re_B00TCMP’s? Maak de challenge op www.re-b00tcmp.nl!

Heb je vragen over de re_B00TCMP? Mail deze dan naar info@re-B00TCMP.nl

Wist je dat ouders en docenten ook welkom zijn bij de re_B00TCMP? We hebben zelfs een speciaal programma voor hen ingericht! Zij kunnen zich aanmelden of meer informatie opvragen door een mail te sturen info@re-B00TCMP.nl

Webinars
Tot 4 maart organiseren we al een aantal webinars. Je kan je aanmelden via info@veiligheidsnetwerkon.nl. Wie weet tot gauw?

  • Do 9 februari: 12.00 uur
  • Ma 13 februari: 17.00 uur
  • Vrij 17 februari: 19.00 uur (voor ouders)

O ja… een filmische impressie van de re_bootCMP van vorig jaar staat onderaan op deze pagina!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*