Bericht van een vrindje

** PERSBERICHT **

DÉ SMAAKCATERAAR 2.0 zoekt collega’s!
Wil jij meebouwen aan het meest toonaangevende cateringbedrijf in de regio?
Momenteel zijn wij druk bezig met de wederopbouw van ons bedrijf. Zo krijgen we niet alleen een compleet nieuw pand, maar bouwen we ook aan een steevast team om samen een mooi eindresultaat neer te zetten.
Geen dag is hetzelfde en dat is nu net de uitdaging. Steeds een nieuwe locatie, andere mensen en andere wensen. Onze logistiek medewerkers, de zogeheten sfeermakers, zetten iedere gewenste sfeer neer op locatie en vervullen daarnaast ook de rol van gastheer of -vrouw bij het bezorgen van bestellingen. Zo maken ze van iedere dag een feestje!
Ben jij onze nieuwe sfeermaker? Heb jij het in je om, samen met ons, mee te bouwen aan Dé Smaakcateraar 2.0? Er is ruimte voor makers, denkers en doeners.
Bekijk de vacatures hier en wie weet! FILMPJE!!! (klik op onderstaande foto)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*