Staat jouw aanbod al in Max Vitaal 2023-2024?

SPORTVERENIGINGEN VAN DOORNENBURG OPGELET! PROMOOT JE ACTIVITEITEN IN DE NEI-JJE SPORTGIDS VAN LINGEWAARD!

** PERSBERICHT **


Doornenburgse sport, beweeg en cultuuraanbieders opgelet!

Vanaf nu kun jij jouw aanbod toevoegen aan Max Vitaal en krijg gratis promotie van je activiteiten. Het toevoegen van activiteiten kan tot 14 maart! Dus wacht niet te lang.

Max Vitaal is een sport, beweeg- en cultuuractiviteitengids, speciaal voor senioren. Max Vitaal laat 50-plussers op een toegankelijke manier kennismaken met het complete aanbod in Lingewaard.

Het is een mooie kans om ook jouw activiteit te promoten in deze bewaargids die in april 2023 in Lingewaard wordt aangeboden. Met deze Max Vitaal activiteitenwijzer gaan zoveel mogelijk inwoners activiteiten dichtbij huis vinden om mee te doen. Meedoen aan deze activiteitengids is geheel gratis.

Om een zo breed mogelijk aanbod te kunnen presenteren is de input van jouw club nodig.
Vanaf half april wordt de Max Vitaal gids in gemeente Lingewaard verspreid. Max Vitaal is een sport- en cultuurstimuleringsproject, speciaal voor senioren. Max Vitaal laat 50-plussers op een toegankelijke manier kennismaken met het complete sport- en cultuuraanbod bij hen in de buurt. Met als belangrijkste doel: hen aanmoedigen om deel te nemen aan leuke activiteiten.

Wat moet je doen?
Ook voor jouw organisatie is dit een mooie kans. Het enige wat je moet doen is: de activiteit aanmelden op www.maxvitaal.eu en een onvergetelijke kennismaking bieden!

De gids is een actie uit het Lingewaardse Sportakkoord uitgevoerd door Sportservice Lingewaard met ondersteuning vanuit: Gemeente Lingewaard, Clink en natuurlijk jullie als sport, beweeg en cultuuraanbieders. De gids wordt gedrukt voor twee jaar dus zorg dat je erin staat.

Meer informatie vind je op www.lingewaardinbeweging.nl/nieuws of neem contact op met Sportcoach Quint van de Ven (Sportservice Lingewaard): 06-13966536 of via info@lingewaardinbeweging.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*