Verkeershinder in Krakkedel

Automobilisten die regelmatig door de Krakkedel rijden hebben het natuurlijk al gemerkt.

De provinciale weg is sinds afgelopen weekend een stuk minder aantrekkelijk geworden om doorheen te rijden. Bij de Lingebrug wordt hard gewerkt om de inmiddels verouderde, houten fietsbrug te vervangen.

Dat betekent in de praktijk dat het fietspad ter hoogte van de Linge tijdelijk over de autoweg loopt. Een deel van de weg is daarom afgesloten voor snelverkeer en er staan stoplichten.

Volgens onze lokale autoriteiten zal dat ongeveer een week of vier duren. Dan moet de opgeknapte brug weer gereed zijn voor de vele fietsers. En zal de autoweg worden vrijgegeven voor het snelverkeer.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*