Feestelijke opening vernieuwd dorpsplein op 21 april

** PERSBERICHT **


In december afgelopen jaar werd een bijna tien jaar oud plan werkelijkheid. Het dorpsplein in Doornenburg kreeg een nieuw aangezicht.

Meer groen en fraai straatmeubilair. Aangekondigd is toen dat er in het voorjaar een feestelijk opening zou komen. Zondagmiddag 21 april is het dan zover.

Louis Steeman, voorzitter van de werkgroep Doornenburg, zal rond 15.00 uur iedereen welkom heten, in het bijzonder wethouder Nick Hubers en gedeputeerde Helga Witjes. Luuk Timmers en Jeroen Neggers zullen aansluitend kort iets vertellen over het vernieuwen en de vergroening van het plein.

En dan gaat het echt gebeuren. Kinderen van IKC De Doornick gaan op verrassende wijze vormgeven aan de opening van het vernieuwde plein. Daarbij zullen Harmonie St. Caecilia en de Schutterij er een extra feestelijk accent aan geven.

Daarna kunnen kinderen van IKC De Doornick hun kleurplaat of tekening inleveren. De mooiste laten we in De Doornenburger zien.

Rond de opening is er een infomarkt. Want de Werkgroep Doornenburg wil niet alleen de opening van het vernieuwde plein aandacht geven, maar ook de afronding van de Dorpendeal.

De verschillende themagroepen van de werkgroep laten zien wat er in de achterliggende jaren is gerealiseerd van het Dorpsontwikkelingsplan mede dankzij de financiële input van de Dorpendeal. De aanpak van het dorpsplein was een van de activiteiten. De mensen van de themagroepen willen ook graag in gesprek gaan met bezoekers over de plannen voor de toekomst die ze voor Doornenburg aan het ontwikkelen zijn.

Tenslotte zijn er voor de gezelligheid tafelspelletjes voor groot en klein.

Iedereen is welkom bij de feestelijkheden en om kennis te nemen van de activiteiten van de Werkgroep Doornenburg. De koffie staat in ieder geval klaar!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*