Open dag bij Schietclub G.v.A. te Doornenburg

** PERSBERICHT **

Schietclub G.v.A. organiseert op zaterdag 19 november 2022 een open dag.

Tussen 14.00 uur en 21.00 uur mag iedereen vrij binnen komen lopen bij onze vereniging in het schuttersgebouw aan de Kerkstraat 9 in Doornenburg.

Vanaf de leeftijd van 10 jaar mag er ook geschoten worden. Alle deelnemers krijgen instructie van een ervaren instructeur. Er kan geschoten worden met een pistool en met een luchtgeweer. Daarnaast zijn er ook nog diverse andere schietactiviteiten waaronder een verrassing.

Kom je ontdekken wat dat is? Iedereen die heeft geschoten krijgt een uitdraai van zijn/haar persoonlijke score mee naar huis. Onder alle deelnemers wordt een leuke prijs verloot.

Schietclub G.v.A is een afdeling van De Schutterij Gijsbrecht van Aemstel van Doornenburg en Honderd Morgen. Bij onze schietclub staat veiligheid voorop en na afloop maken wij tijd om met elkaar gezellig bij te praten onder het genot van een drankje.

Op woensdagavond schiet de jeugd van 19.00 uur en 20.30 uur en de senioren schieten van 20.00 uur tot 22.00 uur. Voor de oudere schutters wordt er ook op dinsdagmorgen geschoten van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Wil jij ook kennismaken met deze leuke sport? Kom dan proefschieten tijdens onze open dag op zaterdag 19 november.

Heeft u vragen? Mail ons dan op: schietclub@schutterijdoornenburg.nl

foto’s: Richard van Driel

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*