Schutterij eert jubilarissen tijdens ere-bijeenkomst

Aanstaande zaterdag vind er bij schutterij Gijsbrecht van Aemstel in het schuttersgebouw een feestelijke uitreiking plaats.

Traditioneel worden jubilerende schutters tijdens kermismaandag op kasteel Doornenburg beloond voor hun trouwe lidmaatschap. Een lidmaatschap van de grootste vereniging van Doornenburg van 40, 50,60 of zelfs 70 jaar is niet ongewoon in het durpke dat we allemaal zo goed kennen.

Omdat de coronapandemie roet in het eten gooide bij die uitreikingen afgelopen jaren besloot de vereniging om alles te combineren en zaterdag 21 mei de jubilarissen te eren tijdens een gezellige, muzikale bijeenkomst.

Vanaf 15:30 uur staan daarom de zware eikenhouten deuren open voor iedereen die wil komen kijken en proosten op de feestelingen. Om 16:00 uur opent president Martijn Claassen de bijeenkomst waarvoor maar liefst een slordige 25 jubilarissen met hun partners en familie zijn uitgenodigd.

Kortom… de schutterij nodigt u allen uit om dit feestje mee te maken, de jubilarissen persoonlijk te feliciteren en te proosten! De feestmuziek wordt verzorgd door ‘Eigereid’.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*