Schutterij ondertekent nei-je statuten

Het zat natuurlijk allang in de pen, maar vorige week was het dan zover!

Het bestuur van schutterij Gijsbrecht van Aemstel van Doornenburg belegde een bijzondere bijeenkomst met notaris François van Schaijk. De notaris stond afgelopen maanden de vereniging deskundig bij bij het vernieuwen van de statuten en huishoudelijk reglement.

In mei werden via twee algemene ledenvergaderingen van de vereniging deze documenten goedgekeurd, en woensdag 22 juni 2022 werden de statuten definitief ondertekend door het dagelijks bestuur, onder het goedkeurend oog van de notaris.

Dat gebeurde voor de gelegenheid in het schuttersgebouw, het kloppend hart van de vereniging en van alle schutters van Doornenburg.

Met de ondertekening staat de weg open voor vernieuwingen binnen de oudste vereniging van Doornenburg,

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*