MOV Rommelmarkt opnei-j succesvol

De MOV Rommelmarkt, die afgelopen weekend in het schuttersgebouw werd georganiseerd, heeft ook dit jaar weer een prachtig bedrag opgeleverd.

Een prachtig verkoopresultaat van € 7.144,58 na twee dagen verkoop sloot het weekend zondagnamiddag af. De organisatie, MOV Doornenburg, en haar grote groep enthousiaste medewerkerTs hebben dus niet voor niets gezwoegd en geploeterd.

Want afgelopen week werden veel uren gestoken in het ordenen en opschonen van ontvangen giften van Doornenburgers. “Heel veel goed en schoon materiaal hebben we gekregen, daar zijn we erg blij mee”, zo reageerde eerder een woordvoerder. 

Ook het enkele jaren geleden ingestelde “happy hour” (het laatste uurtje op zondagmiddag) bleek een groot succes. Voor 4 euro een shopper krijgen en dan maar volladen bleek een enorme trekker voor bijvoorbeeld studenten en vluchtelingen in Doornenburg.

De organisatie kon tevreden terugkijken op editie 2023 en wist al te melden dat volgend jaar opnei-j de markt wordt georganiseerd in het gebouw op 5 en 6 oktober 2024. Agenda dingetje.

Gelukkig hebben we nog beeldmateriaal!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*