Gelders Bielemantreffen 2024 in Doornenburg

2024 Wordt het jaar van de Bielemannen van schutterij Gijsbrecht van Aemstel.

Volgend jaar gaan de stoere houthakkers namelijk een toernooi organiseren: het Gelders Bielemantreffen!

Tijdens de najaarsvergadering van de Gelderse Schuttersfederatie St. Hubertus hebben wij de plannen en het programma gepresenteerd voor het Gelders Bielemantreffen. Dit mooie en spannende evenement wordt op zaterdag 19 oktober 2024 gehouden in het schuttersgebouw in Doornenburg. Zet deze datum in uw agenda. Dit mag u niet missen!“, aldus de kjèljes.

De verschillende afdelingen van de Nederlandse schutterijen kunnen alvast hun inschrijvingen uitvoeren en schutterij Gijsbrecht van Aemstel gaat alvast met de Bielemannen in conclaaf voor de organisatie van dit evenement. In de loop van volgend jaar hoort u méér hierover.

Tot dan moeten wij het echter nog doen met onderstaande PROMO. U snappum… hóóg tied vur un BIELEMAN-FILMPJE!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*