Slag om Doornenburg op 2 en 3 juli

Nu het lijkt alsof we qua CORONA pandemie ‘een bietje de dut deur zien’ worden er her en der weer activiteiten opgepakt ient durp.

Zo berichtte Kasteel Doornenburg dat er weer een “Slag om Doornenburg” staat gepland.

Ekkes schooljuffen dan maar? “Kasteel Doornenburg neemt u mee op reis door de middeleeuwen. Van de vroege middeleeuwen met Vikingen tot de late middeleeuwen met ridders in glanzende harnassen. Ontdek hoe kleding, wapens en vechtstijlen veranderden. Loop door de middeleeuwse kampementen, proef heerlijk eten en luister naar middeleeuwse muziek. Het kan allemaal tijdens het weekend van 2 & 3 juli 2022 op Kasteel Doornenburg”, zo meldt de flyer.

U snappum… pak die agenda of keukenkalender en schrijf bij 2 en 3 juli dit jaar: “Slag om Doornenburg”. Een heerlijk evenement vol romantiek, gevaar en lust en een heleboel “goeien” die tegen de “slechten” gaan vechten.

Met u als toeschouwer lekker op het terras. Gezellig!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*