Halloween op kasteel Doornenburg

Ook dit jaar vinden op Kasteel Doornenburg tijdens Halloween weer angstaanjagende tafrelen plaats.

En dat betekent dat het sfeervolle kasteel is omgetoverd tot een griezelig spookslot! Zaterdag 29 oktober kan iedereen dat zelf komen zien, de krakende kasteeldeuren gaan open om 18:00 uur (als het al lekker donker is…)

Dusss… bent u niet bang aangelegd? Geen problemen met kippenvel? Durf jij het aan? Kom dan een bezoek brengen aan de engste voorburcht van Nederland op Kasteel Doornenburg!

O ja… kasteel Doornenburg hanteert geen leeftijdsgrens, er valt voor jong en oud te griezelen, maar betreden van het spookterrein is op eigen risico. Op het parkeerterrein van het kasteel is een griezelmarkt ingericht met diverse kramen met koopwaar. Deze markt is gratis te bezoeken.

Tickets kopen kan HIERO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*