MUSIC by Knight lanceert derde festivalact: Pearl 8.0!

MUSIC by Knight, de fonkelnei-jje club uut Doornenburg die zich tot doel heeft gesteld om bijzondere muziekfestivals te organiseren, heeft voor haar allereerste festival de volgende act bekend gemaakt.

Pearl 8.0 heeft toegezegd om op zaterdag 13 mei op het kasteelpodium te verschijnen. De lokaal bekende en onlangs heropgerichte 7-koppige band is daarmee de derde act en volgt daarmee namen op als Laura van Kaam en Hannah Mae & band. 

De naam van de hoofdact wordt binnenkort bekendgemaakt, aldus de organisatie. Daarnaast begint vandaag, maandag 23 januari, om 19:00 uur de ONLINE kaartverkoop van de tickets (via HIERO). Afgelopen zondag vond al een succesvolle voorverkoop plaats in Herberg de Doornenburg waar ruim 200 gegadigden al hun EARLY BIRD TICKET kochten.

Wordt ongetwijfeld vervolg.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*