Morgen durps Bed & Breakfast op NPO1

Morgen, vrijdag 15 april, wordt op NPO1 een aflevering uitgezonden van Max Bed & Breakfast.

En zoals héél Doornenburg inmiddels vast al weet staan in deze aflevering Matthias en Resi Elbers van B&B Kasteel Doornenburg centraal.

Want wat is de opzet? Èkkes schooljuffen dan maar: “Drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars Bed & Breakfast aan een grondig onderzoek. Welk Bed & Breakfast wordt als beste beoordeeld? Dit keer logeren de deelnemers in bijzondere bed & breakfasts: een prachtig pand in Gelderland, een drijvende B&B én een kasteel.

De b&b-eigenaren bezoeken het prachtige onderkomen van Els en Ludovic. Ze krijgen een warm onthaal. Vervolgens logeren de gasten bij Vincent en zijn bonusdochter Zoë in Brabant. Hun verblijf ligt op het water. Resi en Matthias zijn als laatste aan de beurt om hun bed & breakfast aan de deelnemers te laten zien. Dit verblijf is gevestigd in een kasteel”.

SHOWTIME vrijdag 15 april 2022 om 20:30, NPO 1

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*