58e Kasteeltocht start op 1 april (geen grap)

Bij onze vrinden van sportvereniging Olympia kwam afgelopen week witte rook uit de schoorsteen.

Want de kogel is door de kerk. Of beter: het kasteel. Want de 58e Kasteeltocht gaat ook dit jaar weer gelopen worden!

Op zaterdag 1 april en zondag 2 april ziet u dus weer héél wandel minnend Nederland door de Doornenburgse straten lopen tijdens de Kasteeltocht. Dé tocht die traditioneel geldt als voorbereiding voor de Nimwègse Vierdaagse.

Meemaken, bij zijn? Diegenen die mee willen lopen kunnen zich aanmelden bij het startbureau op het kasteel Doornenburg of bij de Cluse in Herwen. Ben je lid van de wandelbond dan krijgt u korting voor het wandelen. De afstanden die u kunt lopen zijn: 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35 en 42 kilometer.

En dan dit: “Als u nu al weet dat u wilt gaan lopen, dan kunt u zich al aanmelden via onze website zodat het inschrijven sneller verloopt. U kunt u inschrijven vanaf 23 januari. Vul de gegevens in en kom voor de wandeltocht uw inschrijving en routeboekje ophalen op het startbureau“, aldus de fanatieke organisatie.

Inschrijven online kan HIERO. Daar staan ook de prijzen op. Betalen kan op de startbureaus zowel contant, per PIN of via QR code.

Voor vragen kunt u mailen naar: info@sv-olympia.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*