Carnavalsoptocht 2023

** PERSBERICHT **

 

Op zaterdag 18 februari a.s. start om 15.00 uur in Doornenburg de carnavalsoptocht. Deze optocht trekt met mooie wagens en prachtig uitgedoste mensen door de Doornenburgse straten.

De publieke belangstelling langs de kant van de weg neemt steeds meer toe. Doornenburg heeft in het carnavalsweekend namelijk als eerste plaats een optocht in Lingewaard. Ook het aantal deelnemers aan de optocht kent een stijgende lijn. Het is prachtig voor de toeschouwers om te zien hoeveel creativiteit er aanwezig is in Doornenburg.

En daarbuiten, want de carnavalsoptocht van Doornenburg is namelijk “buuttedurps-vriendelijk”. Dat houdt in dat de carnavalsvierders uit de omgeving ook mee mogen doen met de optocht! Deelname is gratis en aanmelding vooraf is verplicht. je kunt je aanmelden per mail info@carnavaldoornenburg.nl of via tel/app: 06-20594243 (Rick).

Vooraf aangemelde deelnemers aan de carnavalsoptocht ontvangen van de organisatie ’startgeld’. Deze wordt overhandigd bij het ophalen van het startnummer in het Schuttersgebouw op zaterdag 18 februari tussen 13.00 – 14.45 uur. Daarnaast maken de deelnemers aan de optocht kans om mooie geldprijzen te winnen!

In de komende weken is het dus zaak om je familie, vrienden, buurt, vereniging bij elkaar te roepen en na te denken over een leuk en creatief ontwerp voor jouw deelname. Kijk wat je kunt gebruiken en wat je in deze tijden van energiecrisis kunt hergebruiken.

Aan welke categorieën kun je meedoen?

  • grote wagens
  • kleine wagens
  • grote loopgroepen
  • kleine loopgroepen
  • duo’s / trio’s
  • einzelgänger (eenlingen)
  • jeugd

Na afloop van de optocht is er een gezellige Alaafterparty in het Schuttersgebouw. Met muzikale medewerking van het olijke trio ‘3xNix’.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*