Borrelcafé Doornenburg wordt “Ons Kroegje”

Momenteel ligt het hele interieur van het enige echte borrelcafé van Doornenburg he-le-maal overhoop!

Er is geen knok geweest of zo, maar werklui lopen de hele dag af en aan om op tijd het geheel vernieuwde café tijdig op te kunnen leveren. Nei-jje verlichting, bar, poolbiljard, dartborden… het houdt niet op!

Vanaf vrijdag 20 januari is het café weer geopend, maar op zaterdag 28 januari vindt pas de Grote (Her)Opening plaats van het café, en iedereen is uitgenodigd om “èkkes te komen kieke“.

Naast de lekkere versnaperingen die ’s avonds voor speciale prijzen worden weggegeven is er nóg iets bijzonders: de naam van het café is dan veranderd in “Ons Kroegje“. “Want een vernieuwd café verdient ook een nieuwe naam”, aldus de organisatie.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*