*update* GVA niet meer op zoek naar nei-jje trainer

Onze stoere durpse voetbalvrinden van voetbalvereniging GVA hadden een probleem.

Want trainer Johan Scholten (54) wordt volgend seizoen hoofdtrainer van zaterdagtweedeklasser OVC’85 uit Oosterbeek. Johan Scholten, die voor één seizoen tekende in het Oosterbeekse is op dit moment bezig aan zijn vierde seizoen bij GVA. Daarvóór was hij onder andere trainer van Jonge Kracht en De Treffers.

Wie bij GVA Scholten gaat opvolgen is nog niet bekend. Dat GVA snel kan schakelen mag bekend zijn. Inmiddels is bekend gemaakt dat Roy van der Hoek Scholten gaat opvolgen. Van der Hoek is momenteel actief voor Eldenia. Daarvoor was hij langdurig werkzaam bij het Huessense Jonge Kracht.

bron foto: facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*