Zonnige slag om Doornenburg verwent bezoekers

Afgelopen weekend vond rondom het kasteel de jaarlijkse Slag om Doornenburg plaats.

Een evenement dat jaarlijks uitdijt qua deelnemers en bezoekerTs, want beide dagen waren boordevol nei-jsgierigen die – vaak met hele gezinnen – kwamen kijken naar het leven anno 1400 en natuurlijk naar de gevechten tussen de deelnemende groepen ridders.

En dat waren er nogal wat! Vooral de Jos Clemens Stuntshow maakte er een spectaculair feestje van met paarden en vuur. Maar ook stonden de landerijen rondom het kasteel vol met allerlei middeleeuwse kraampjes met happie snappie en snuisterijen uit lang vervlogen tijden.

Mede dankzij het heerlijke weer was het weer een grandioos spektakel ! Volgend jaar weer?

bron foto’s: facebook Slag om Doornenburg

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*