Wandelpad om het Kasteel voor iedereen toegankelijk

** PERSBERICHT **

Het wandelpad om het Kasteel is vanaf nu toegankelijk voor iedereen.

Dankzij de financiële bijdrage van Dorpendeal Doornenburg kon het pad worden opgeknapt en verbreed. Zowel de inwoners van Doornenburg als de bezoekers van het kasteel kunnen genieten van het rondje om het kasteel.

Het unieke wandelpad geeft een prachtig zicht op het kasteel en de omliggende weiden en natuur. Het Kasteel, maar ook de Linge, de boomgaard met schapen, de oude Eik en natuurlijk de Lakenvelder koeien, vormen een fijne omgeving om te bewegen en te ontspannen.

De natuurlijke uitstraling die past bij het middeleeuwse kasteel is behouden, het pad is verhard en verbreed tot 1 meter. Hierdoor is het toegankelijk voor mensen in een rolstoel en scootmobiel en makkelijker om te lopen met een rollator of kinderwagen.

Natuurlijk blijft het pad geschikt voor het dagelijkse trainingsrondje of het uitlaten van de hond.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*