School’s Out Forever 2.0 – 1955

Terug naar 1955 in deze stoffige maar vrolijke serie schoolfoto’s uit de periode 1950-1984.

1955 Was het jaar van de eerste uitzending op de Nederlandse televisie van het KRO kinderprogramma Dappere Dodo , de eerste aflevering van Swiebertje en de Nederlandse taal werd verrijkt met het woord nozem.

In dat jaar werd ook onderstaande foto genomen, de raamkozijnen lijken die van het schuttersgebouw maar dat is niet zeker. Wat wél zeker is dat de nozems kjèljes in de 5e klas van de jongensschool in het leerjaar 1955-1956 hebben gezeten.

Herkent u ze? Want denk erom: reacties kunnen ALTIJD onderaan in de comments geplaatst worden. Vooral als u een durpeling van toen herkent, geef dan het nummer aan (zie onder de foto). Diegenen die herkend worden belanden in de Enige Echte Doornenburgse Eregalerij van de Oude Glorie!

De namen:

Theo Raaymakers, Henk Meeuwsen, Daan Viergever, Hans Scheers, Willie van Bon, Sjaak Janssen, Antoon Leenders, Ben Hendriks, Henk v.d. Brink, Henk Drenth, Geert Scheers, Gerard Goris, Theo Wennekes, Ben Derksen, Joke Wouters, Herman van Groningen, … Wannet, Henk Derksen, Jan Peters, … Holland, Theo Peters, Gert van Bon, Herman Wissing, … Berns, Frans Wooning, Geer v.d. Sant, Theo v.d.Woerdt, Piet Gebbing, Theo Willemsen, Nol Willemsen, Theo Geurts

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*