School’s Out Forever 2.0 – 1954

1954 Was het jaar waarin de Europese Voetbalbond UEFA werd opgericht, Tolkien zijn eerste deel van de trilogie “In de ban van de Ring” in Engeland uitbracht en Tobi Rix zijn ‘Heer in het verkeer‘ zingt.

In Doornenburg is het verkeer een stuk rustiger, vooral als de jeugd voetbalt op het trapveldje aan de Vlasterenstraat.

De boefjes die vandaag op de foto staan zijn grotendeels dezelfde als uit de vorige aflevering, want ze stroomden van klas 4B door naar klas 5A. Misschien staan ze hier wat herkenbaarder op dan op de vorige foto.

En denk erom: reacties kunnen ALTIJD onderaan in de comments. Natuurlijk als u een durpeling van toen herkent, geef dan het nummer aan (zie onder de foto). Diegenen die herkend worden belanden in de Enige Echte Doornenburgse Eregalerij van de Oude Glorie!

De mènnekes:

Henk Hermsen, Joke de Bruijn, Wim Leenders, Heinz Bermel, Nico Teunissen, Herman Claassen, Arie Wennekes, Jos van Groningen, Joke Haafs, Henk van Hoogmoed, Henk Derkzen, Gerard Scholten, Hans Hogendoorn, Richard Lucassen, Theo van Bon, Herman Driessen, Bennie van Brandenburg, Ben Zweers, Ben Peters, Theo Berns, Piet Peer, Anton Wouters, Theo Cornelissen, Henk Visch, Harrie Willemsen, Hans Claassen, Hans Janssen, Jos Peters, Theo Kloppenburg, Herman Balk, Ben van Alst, Ben Boerboom, Antoon Andela, Peter de Waal

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*