De scholen zijn weer begonnen!

Gisteren was het weer zover. De scholen zijn weer begonnen!

Na zo’n 6 weken zomervakantie snakken veel ieniemienies weer naar school om hun speelkameraadjes terug te zien. Super leuk natuurlijk, maar het kleine spul moet vaak na zo’n lange vakantie èkkes wennen aan de verkeersregels van en naar school.

Daarom is de jaarlijkse ‘wij-gaan-weer-naar-school’-campagne gestart. Niet alleen bedoeld voor blagen maar vooral voor automobilisten en andere verkeersdeelnemerTs. Want zo’n pøske kan op weg naar school wel eens de gedachten ergens anders hebben dan gericht op de straat.

Dusss… verkeersdeelnemers… matig uw snelheid als u het spul ziet fietsen op straat. Want een ongeluk zit vaak in een dode hoek.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*