School’s Out Forever 2.0 – 1951

Vandaag stomen we door naar 1951 in de spannende feuilleton ‘School’s Out Forever’.

De stoere kjèljes van Doornenburgse de jongensschool zitten in de 2e klas en het leven is spannend en vol avonturen. Er kon al gelachen worden naar het vogeltje van de fotograaf op het schoolplein in september 1951.

De namen van de boefjes hebben we ook, alleen wel in willekeurige volgorde. Zoekt u de juiste snuutjes erbij? Reacties kunnen ALTIJD onderaan in de comments. En natuurlijk als u een durpeling van toen herkent, geef dan het nummer aan (zie onder de foto).

De helden:

Theo Berns, Jos Banning, Wim Leenders, Henk Hermsen, Ben van Brandenburg, Rob Woltering, Ben Zweers, Arie Wennekes, Nico Teunissen, Gerard van Bolderen, Richard (‘Dik?’) Lucassen, Herman Driessen, Wim v.d. Velde, Ben van Alst, Theo Visch, Henk Visch, Hans Janssen, Hans Hogendoorn, Theo Kloppenburg, Jan Tijssen, Nico Kramer, Peter de Waal, Gerard Balk, Wiet Meeuwsen, Theo van Bon, Jos Claassen, Henk Derkzen, Nol v.d. Sant, Joke de Beijer

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*