Harmonie huldigt jubilarissen en ontvangt financiële steun

Nóg meer nei-js van onze prachtharmonie St Caecilia!

Want tijdens de gisteren genoemde ONLINE bijeenkomst van de leden en belangstellenden werd er ook nog van alles uitgedeeld.

Niet door Sinterklaas maar door de verschillende bestuurders. Er werden namelijk een aantal leden virtueel gehuldigd.

De jubilarissen zonder #prikangst waren: Dorris Maters en Debbie Roelofs (beiden 12,5 jaar lid) , Matthias Elbers, Walter Frehé , Henk Barten en Marcel van Alst (ieder 40 jaar lid) en ook voorzitter Bert Selman mocht de oorkonde met speld ontvangen voor 50 jaar lidmaatschap.

Maar dat was niet alles. Namens de instrumentencommissie sprak voorzitterT Bud Joosten de aanwezigen toe en overhandigde St.Caecilia een cheque van € 4.000 . Dit bedrag is het resultaat van de wekelijkse verjaardag actie van de harmonie waarbij door de gehele Doornenburgse bevolking wordt gedoneerd. Het beroemde ‘geldtuutje’.

Tenslotte deed jeugdvoorzitter Hans Barten letterlijk nog een extra duit in het zakje door de opbrengst van de oud ijzer- en oliebollenactie van totaal € 2.100 te schenken aan de vereniging.

Dankzij de inzet van alle leden en de durpelingen kan de muziekvereniging in ieder geval betrekkelijk gerustgesteld 2022 tegemoet marcheren.

Wél met muzikale begeleiding. Dat dan weer wel.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*