Sfeervol concert brengt Doornenburg in kerststemming

Afgelopen vrijdag wisten harmonie St. Caecilia, koor Jekadee en de ieniemieniebrigade van dansvereniging Mixed Moves de aanwezigen in het schuttersgebouw in extase te brengen.

De ‘Anders dan Anders’ kerstviering, die dit keer niet in de Martinuskerk werd gehouden, bevatte niet alleen zang, dans en muziek, maar ook het publiek werd aan het werk gezet.

Zo mocht men tussen de muziek- en zangblokken door meedoen met ludiek quizjes met vragen die dicht bij de verenigingen lagen, met vragen als “Hoeveel procent van de uitvoerenden kijkt jaarlijks met Kerstmis naar ‘Home Alone’ was dat vaak nog een hele klus.

Het zorgde voor een gevarieerde avond waarbij dus heel wat te genieten viel. Pop- en kerstliedjes wisselden elkaar af, en ook het harmonie orkest onder leiding van Emile Stoffels wist de kerstsfeer goed te raken. Daarnaast zorgde het perfecte licht- en geluidsplan van lichtmagiër Piet Oostendorp en zijn team ervoor dat alle uitvoerenden goed hoorbaar en zichtbaar waren.

De akoestiek die in het schuttersgebouw in het verleden vaak voor problemen zorgde was dit keer prima geregeld dankzij het ophangen van doeken hoog in de zaal. Een goed idee voor de kermis volgend jaar.

Kortom… een gezellige en sfeervolle avond voor een bomvol schuttersgebouw waarbij iedereen alvast in de kerststemming kwam. Volgend jaar versie 2 graag!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*