Muziekonderwijs St. Caecilia in de lift

Muziekonderwijs staat landelijk weer in de schijnwerpers na de lange coronalockdown van afgelopen tijd.

Online muziekonderwijs is die tijd natuurlijk in plaats gekomen van het fysieke onderwijs, maar inmiddels zijn we uit de lockdown en hebben onderwijsorganisaties en orkesten de muzikale draad weer opgepakt.

Ook onze vrinden van prachtharmonie St. Caecilia hebben niet stil gezeten. Haar opleidingen voor blaasinstrumenten en slagwerk zijn weer actief en kunnen weer wekelijks worden gevolgd. En dat is maar goed ook want plannen voor grootse concerten worden alweer gesmeed.

Om die concerten goed tot hun recht te laten komen zoekt de muziekvereniging enthousiaste (aspirant)muzikanten. Jong, oud, groot, klein… er is nog plaats genoeg binnen de vereniging om instrumenten te komen spelen en om een opleiding te volgen.

Kortom… Ben je geïnteresseerd in muziek en lijkt het je leuk om samen met andere enthousiaste durpelingen muziek te maken, stuur dan een berichtje met je contactgegevens naar: secretaris@harmoniedoornenburg.nl De vereniging neemt dan contact met je op om een afspraak te maken.

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*