B&B Kasteel Doornenburg bij Omroep MAX

Het Omroep Max TV programma “Bed & Breakfast” vertoont binnenkort een paar bekende durpse snuutjes!

Het programma laat drie stellen zien die elkaars Bed & Breakfast bezoeken en beoordelen op prijs-kwaliteit. Doornenburgse Matthias en Resi Elbers van B&B Kasteel Doornenburg zijn onlangs door de omroep uitgekozen om samen met twee andere stellen elkaars Bed & Breakfast te testen.

Afgelopen week hebben de opnames plaatsgevonden, waarbij kasteel Doornenburg als laatste locatie in beeld kwam. Vrijdagmiddag vonden de laatste opnames plaats, waarbij ook schutterij Gijsbrecht van Aemstel een rol speelde.

De uitzenddata zijn nog niet bekend maar gaan waarschijnlijk vallen in het voorjaar van 2022.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*