Kasteel zoekt manager!

ZZP’ers opgelet!

Het stichtingsbestuur van kasteel Doornenburg is op zoek naar een kasteelmanager.

Hij/zij gaat dan op zzp-basis voor maximaal 16 uur per week aan de slag. “Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en de zakelijke exploitatie van het kasteel. Je werkt nauw samen met werkgroepen bestaande uit in totaal ca. 80 vrijwilligers en elke groep heeft een eigen coördinator die op vrijwilligersbasis werkt. Als Kasteelmanager ben je de spin in het web van de organisatie en werk je samen met de vrijwilligers, onder verantwoordelijkheid van een (onbezoldigd) bestuur”, aldus de organisatie.

De volledige tekst van de vacature staat HIERO.

Solliciteren kan tot 21 februari a.s., gesprekken worden begin maart ingepland.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*