Wie wordt de Gouden Sport Ster 2021 van Lingewaard?

Sporters van Doornenburg opgelet! Een uitdagend sportbericht van Stichting Welzijn Lingewaard!

Net als het vorige jaar kunnen we 2021 niet zien als een volwaardig sportseizoen. Een deel van het jaar is de sport niet of maar beperkt doorgegaan. Desondanks zijn we toch op zoek naar de Gouden Sport Ster van 2021! Kent u een sporter of sportteam die dit jaar een unieke prestatie heeft geleverd? Nomineer deze dan voor de verkiezing.

Een prestatie aanmelden kan tot 6 december, daarna worden er drie genomineerden bekend gemaakt die alle drie al verzekerd zijn van een mooie prijs. De prijzen worden aangeboden door diverse ondernemers uit Lingewaard.

Vorig jaar kon de feestelijke uitreiking, traditiegetrouw gehouden op de nieuwjaarsreceptie van v.v. Jonge Kracht, niet doorgaan. Ook dit jaar is niet duidelijk of een bijeenkomst i.v.m. corona in januari verantwoord is. Mocht dit niet kunnen dan worden de sporters op een andere manier in het zonnetje gezet.

Afgelopen jaar gingen de Laura Merkenhof (‘t Verzetje), HV Huissen meiden C1 en Danilo Trieling (Hockey-talent, zie foto) er met de prijzen vandoor.

Aanmelden kan middels een email + motivatie aan sportpromotielingewaard@gmail.com. Neem ook een kijkje op de website www.sportpromotielingewaard.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*