Senioren kunnen sporten met Ray’s HealthCamp

Senioren opgelet!

Vanaf zaterdag 14 mei wordt op sportpark de Vijzel de BEWEEGTUIN georganiseerd.

De Beweegtuin zijn drie zaterdagen op een rijtje waarop senioren kunnen sporten onder de bezielende leiding van Raymon, eigenaar van Ray’s HealthCamp. Eén uurtje lang lekker fit worden in de buitenlucht, dat wil toch iedereen wel?

Zaterdag 14 mei is de officiële opening van de Beweegtuin in Doornenburg en kan iedereen vrijblijvend meedoen. Wil je méér dan moet je je wel èkkes aanmelden via scrummasters Bud (email: budjoosten@gmail.com) en Johan (email: johan.tolkamp@kpnmail.nl) onder vermelding van naam en telefoonnummer.

SHOWTIME op alle zaterdagen is om 11:30 uur, na één uurtje ben je weer helemaal fit. En ben je nog lang geen senior, tiener of twen dan zijn er ook speciale lessen voor blagen (zie HIERO)

Méér weten? Zie de flyer hieronder. Meer over Raymon weten? Staat DAARO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*