Kunst, muziek en fortverhalen

We vieren de intrede van de Museumkaart met een prachtige avondopenstelling

**  PERSBERICHT **

 

Vanaf 1 juli heeft u gratis toegang tot Fort Pannerden met de Museumkaart. Dat gaan we natuurlijk vieren!

Hoe? Een extra avond openstelling op 1 juli a.s. van 19.00-21.30 uur met kunst, muziek en fortverhalen.

Fort Pannerden, prachtig gelegen in de Klompenwaard, bij het splitsingspunt van Rijn en Waal is sinds december 2020 een ‘geregistreerd museum’ geworden. We zijn hier heel trots op!
Vanaf 1 juli a.s. kunnen bezoekers met een Museumkaart het fort gratis bezoeken, alleen voor de reallife-game Elements wordt een toeslag gevraagd.

Feest
Om dit heugelijke feit te vieren hebben wij een extra avondopenstelling met kunst, muziek en fortverhalen!
Er is een prachtige tentoonstelling te zien van Rita Oostendorp (bronzen beelden) en Ineke van Middelkoop (fotokunst) onder de titel: de Elementen Verbeeld ll. Deze tentoonstelling wordt die avond officieel geopend. De kunstenaars zijn deze avond aanwezig om hun werk toe te lichten.

Muziek
Hans Hamers, zanger en liedjesschrijver, zal die avond vanaf een kazemat bij het terras prachtige liedjes ten gehore brengen passend bij het fort en de omgeving. Onze horeca is geopend dus kom en geniet van de muziek en een hapje en een drankje. U kunt ook plaatsnemen op het terras, met schitterend uitzicht op het Pannerdens Kanaal.

Fortverhalen
In het fort kan met een plattegrond en podcatchers een rondwandeling maken door het fort, waarbij alle highlights worden belicht.

Wilt u erbij zijn?
U kunt op onze website een tijdslot boeken, kijk op www.fortpannerden.eu. Wij handhaven de coronamaatregelen en verwachten dat onze gasten ons daarbij ondersteunen. Meer informatie over de avondopenstelling en de tentoonstelling ‘de Elementen Verbeeld II’ is te vinden op onze website onder de knop ‘Evenementen’.

Wij zien u graag tegemoet! Dit evenement is zowel voor Museumkaart-houders als voor andere bezoekers toegankelijk.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*