Fort Pááándere al helemaal in hogere kerstsferen

Fort Pááánnerde is al helemaal in kerstsferen! Dat betekent leuke, spannende en sfeervolle activiteiten in de kerstvakantie!

**  PERSBERICHT **

Fort Pannerden is vanaf zaterdag 10 december in kerstsferen: bomen, ballen, lichtjes, kerstmuziek: het is er allemaal!

Dit geeft het stoere monumentale fort extra glans en een warme uitstraling. Ook al kan het er frisjes zijn… met warme chocolademelk, glühwein en een stukje kerststol ben je zo weer opgewarmd. En niet te vergeten door alle activiteiten die er te doen zijn.

In de Kerstvakantie van 27 december 2022 tot en met 8 januari 2023 pakken we natuurlijk extra uit.

Zo is er gedurende DE HELE KERSTVAKANTIE voor de kinderen een bijzondere speurtocht: Volg het spoor van de Driekoningen! En wie weet wacht jou een verrassing..?

Tot en met 8 januari 2023 is ook de bijzondere tentoonstelling van Historama Wereld nog te zien: het verhaal van Fort Pannerden in diorama’s.

Op 27 december hebben wij de Midwinterhoornblazers weer op bezoek! Ze zijn in, op en buiten het fort te horen tussen 11.00 en 16.00 uur.

En dan op donderdag 5 en vrijdag 6 januari kunnen jong en oud spelletjes spelen die de soldaten speelden in hun vrije uurtjes. Wat waren die mannen inventief!

Regulier aanbod en toegangsprijzen
Ons reguliere aanbod is er natuurlijk ook. Zoals de audiotour fortverhalen, een fortbezoek onder leiding van een gids, een kanondemonstratie, de speurtocht Expeditie, het escaperoomspel Elements, de fortgrachtwandeling, het uitzichtpunt en de horeca voor een hapje en een drankje.

Kijk voor nadere informatie over ons aanbod, openingstijden, toegangsprijzen, parkeren etc. op: www.fortpannerden.eu.

Met een Museumkaart is de toegang gratis.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*