Schutterij Doornenburg viert één dag kermis

** PERSBERICHT **

Schutterij Gijsbrecht van Aemstel van Doornenburg en Honderd Morgen viert dit jaar alleen kermismaandag.

Met een sprankelende matinee op het binnenplein van kasteel Doornenburg wordt voor de leden van de vereniging op maandag 20 september een gezellig feest georganiseerd. De Perfect Showband verzorgt deze middag de muziek.

Door de coronamaatregelen wijkt het feest behoorlijk af van de reguliere kermisdagen van Doornenburg. De matinee is alleen bedoeld voor leden van de schutterij, hun partner of introducé(e) en eventuele schuttersdochters met een introducé(e).

Daarbij zijn er een aantal voorwaarden verbonden aan het bezoek. Vanaf woensdag 1 september kan via de website van de schutterij een ticket worden gereserveerd per bezoeker. Voor leden met hun partner of introducé(e) is dit gratis. Schuttersdochters en hun introducé(e) betalen € 5,00 per persoon.

Bovendien zijn er de coronaeisen: naast de toegangsticket moet iedere bezoeker een vaccinatiebewijs (of negatief testbewijs) kunnen laten zien, en zich daarnaast kunnen legitimeren.

Maar ben je dan eenmaal binnen op het evenemententerrein dan gaat het feest écht beginnen. Géén 1,5 meter plicht, géén vaste zitplaats maar wél een overdekt binnenplein, gezelligheid en échte kermismuziek.

De inloop start om 13:00 uur en het feest duurt tot ca. 19:00 uur.

Meer informatie en ticketverkoop staat op www.schutterijdoornenburg.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*