Fort gaat werken met tijdslot

Nei-js vanaf de gruune bult tussen Woal en Riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiien.

De jongste Unesco World Heritage Site – Fort Pannerden (als onderdeel van de Nei-je Hollandse Waterlinie) – pakt haar openingstijden aan.

LuisterT naar het persbericht: “Vanaf woensdag 3 augustus 2021 werken we met 3 tijdsloten. Op onze website www.fortpannerden.eu kunt u reserveren. Tussen 11:00-13:00 13:00-15:00 15:00-17:00. Op deze manier proberen we u beter van dienst te kunnen zijn. Voorkom teleurstellingen boek online en verzeker u van een plek in een tijdslot“.

U snappum… de medewerkers van het fort willen de stroom toeristen veilig en efficiënt rond kunnen leiden. Dus mocht u iets te vroeg of te laat arriveren dan is er natuurlijk altijd nog het restaurant voor een pötje koffie.

Meer info staat HIERO.

Bonus voor vandaag: een DRONE-OVERVLIEG-FILMPJE! (klik op onderstaande foto)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*