Buufjes krijgen ongewenst bezoek

Ongewenst bezoek bij de buufjes.

Ekkes gín nei-js uut Doornenburg (gelukkig) maar over de buufjes uut Gendt. Die kregen afgelopen nacht bezoek van ramkrakers.

Bij Sporthal Walburgen werd afgelopen nacht rond 4:00 uur de deur van de kantine geramd en raakte zwaar beschadigd. Vermoedelijk is met de achterkant van een auto de deur geramd want voor de ingang lag rood glas van achterlichten. Of er buit is meegenomen is niet bekend.

Mogelijk zijn de ramkrakers dezelfde daders als diegenen die afgelopen nacht ook twee kraken uitvoerden in Nijmegen: op de Sint Jacobslaan bij een pizzeria en bij het café van de Vereeniging aan het Keizer Karelplein.

De politie heeft getuigenverklaringen opgenomen en is een onderzoek gestart.

Triest dat dit soort criminaliteit, die voorheen alleen in grote steden voorkwam, de laatste jaren ook op het platteland voorkomt. Groeit de criminaliteit of daalt het vermogen van de overheid om hiertegen op te treden?

Meer details staan HIERO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*