Koningsdag 2024 (1)

Nadat aanvankelijk het regenachtige weer een spelbreker leek te zijn brak later de zon lekker door tijdens Koningsdag 2024.

Bij het verzamelen op het vernieuwde dorpsplein keken organisatie en ouders soms wat ongerust naar de hemel, maar uiteindelijk vertrokken alle vrolijk versierde fietsjes van de durpse blagen samen met ouders, harmonie en schutterij voor een rondgang door de straten.

Na terugkomst werd het gezelschap ontvangen door het oranjecomité en burgemeester Nellie Kalfs. Zij zette de 4 Doornenburgers die een dag ervoor nog een lintje van de koning hadden gekregen – Remie Aleven, Hans Oostendorp en Geert en Marja Nuijen, nog èkkes helemáál in het zonnetje, waarna een muzikale vendelhulde volgde.

(wordt vervolgd)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*