Terugblik Koningsdag 2022 Doornenburg

** PERSBERICHT **

 

Eindelijk was het weer zover, 27 april 2022, Koningsdag kon doorgaan, na twee jaar niets te hebben gemogen.

En wat kunnen we terugkijken op een mooie dag, 80 kinderen hadden hun best gedaan om hun fiets, step of skelter te versieren met oranje slingers en ballonnen.

Veel ouders, verzorgers en inwoners van Doornenburg waren gezellig aanwezig.

Na een kort woordje van de wethouder Dhr. Slob en de felicitaties voor de 2 vrijwilligers uit Doornenburg, Dhr. Bart Claassen en Mw. Jose Burgers, die de dag ervoor door de Burgemeester werden behaagd met de koninklijke onderscheiding, een mooie uiting van respect en waardering voor hun tomeloze vrijwillige inzet voor Doornenburg.

Daarna werd de vlag gehesen met het Wilhelmus en konden de kinderspelen beginnen.

De kinderspelen waren dit jaar uitgebreid met echte kermis attracties waar onder een Autobaan, een extra groot springkussen en de oliebollenkraam van Tamara’s Smulfestijn was aanwezig met heerlijke oliebollen en oranje donuts en om het compleet te maken was er gezellige muziek. Al met al was het een prachtige dag !!!

We willen iedereen die bijgedragen heeft om deze dag tot een succes te maken bedanken voor hun inzet!

Tevens willen we de sponsoren bedanken: Jos Janssen Grondwerken en Bestrating, Drukwerk ABC, Bloemsierkunst R.Tijshen, Autobedrijf Gertsen, Steko Dakramen, Hair & Visagie Ri Style, Bakkerij van Kol, DeDoornenburger.nl, Camping de Waay, Goudsmederij puuR Ambach, Ergotherapiepraktijk Zorg op Maat en Interceil Nederland.

Koningsdag 2022 was een top dag en wij hopen dat er nog veel van deze mogen volgen!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*