Koningsdag 2023 zonnig en gezellig (3)

(vervolg) Hoogtepunt van de middag was het optreden van Lingewaardse zeemanskoor “Schip Ahoy”.

Het illustere gezelschap bracht in twee delen een concert ten tonele met een repertoire van zeemansliedjes van over de hele wereld. Onder leiding van Doornenburger en dirigent Gert Huting zong het koor de sterren van de hemel voor een groot publiek.

Na afloop van het concert volgde het laatste officiële deel van de middag: de uitreiking van de 1e prijs van de Heel Doornenburg Bakt competitie! En deze editie werd gewonnen door twee jonge baksters, namelijk Milou Witjes en Elin Witjes! Broeva en Haro en van harte gefeliciteerd! Uit handen van wethouder Aart Slob en het schutterkoningspaar Pascal en Karin Peters ontvingen de dames de prachtige prijs.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*