Bewonersonderzoek verduurzaming Doornenburg

Een berichtje van de werkgroep Doornenburg!

 

Werkgroep Duurzaamheid wil alle inwoners van Doornenburg nogmaals attenderen op de brief die huis aan huis bezorgd is door de gemeente Lingewaard.

De werkgroep is samen met gespecialiseerde bureaus DEP en Spectrum aan het nadenken over hoe Doornenburg op de langere termijn van het gas af kan. We gaan onderzoeken welke mogelijkheden Doornenburg ons biedt en welke technologische mogelijkheden er zijn.

Denk aan een combinatie van aquathermie, waterstof, warmtenet, warmtepompen, energie delen en het gebruik van zon- en windenergie. Deze bureaus ondersteunen de themagroep ook bij meedenk- en informatieavonden voor de inwoners van Doornenburg.

De themagroep vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk Doornenburgers worden meegenomen in het uiteindelijke plan. De eerste stap is een bewonersonderzoek verduurzaming Doornenburg. Huis aan huis is vorige week een brief bezorgd waarin gevraagd wordt om met dit onderzoek mee te doen door een enquête in te vullen. We hopen op een zo goed mogelijke respons, zodat we een goed beeld krijgen hoe Doornenburg er nu voor staat en wat Doornenburgers willen. Dit wordt allemaal meegenomen in het verdere onderzoek.

De link naar de enquête is : http://www.lingewaard.nl/vragenlijst

Mocht u het online invullen niet prettig vinden, dan kunt u een papieren versie ophalen in het Ontmoetingscentrum en hem rustig invullen. Het ingevulde exemplaar kunt u ook weer inleveren in het Ontmoetingscentrum. Dit kan nog op donderdag 25 april a.s. tussen 19:00-21:00 uur.

Let op, het is niet alleen goed voor de toekomst van Doornenburg, maar ook voor u. Elke ingevulde enquête maakt kans op een lekker diner bon van 30 euro bij Herberg de Doornenburg.

Tijdens de informatiebijeenkomst op 16 mei om 19.30 in het Ontmoetingscentrum Doornenburg delen we de resultaten van het onderzoek. U bent daar van harte welkom.

Niet alleen de resultaten worden gepresenteerd, maar ook het hele project wordt uitgelegd en u kunt meedoen en meepraten om samen te bekijken hoe we Doornenburg voor alle Doornenburgers duurzaam kunnen krijgen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*