Vernieuwd plein komt aanzicht Doornenburg ten goede

** PERSBERICHT **

De afgelopen weken is er voortvarend en in eendracht gewerkt aan het verfraaien van het dorpsplein in Doornenburg door Neijenhuizen Infra, Hendri Peters Tuindesign en de afdeling groenvoorziening van de gemeente Lingewaard.

Het bijzondere straatmeubilair is geleverd door Civil Wood. Dit al op initiatief van de Werkgroep Doornenburg en mede gefinancierd vanuit de Dorpendeal.

Daarmee is een bijna tien jaar oud plan, waar ook verschillende keren inwoners over hebben mee mogen denken, dan nu gerealiseerd. Helaas voor de automobilisten die gewend waren op het plein hun auto te parkeren is op die plek het aantal parkeerplaatsen verminderd, maar daar staat tegenover dat Doornenburg nu een plein heeft dat er een stuk aantrekkelijker uitziet.

En daar zijn heel wat Doornenburgers het wel mee eens. Zeker nu ook de jaarlijkse kerstboom is geplaatst.

Overigens zal er in het voorjaar nog een feestelijk opening van het nieuw ingerichte plein komen.

 

Werkgroep Doornenburg

1 Comment

  1. Welke architect dit bedacht heeft weet ik niet maar hij is wel de Teletubbies vergeten. Net als de kerstverlichting waarbij je in het donker op afstand de middelvinger naar de voorbijgangers wordt opgestoken. Tevens hoe zal het gras in de droge zomer zich houden. Net als bij een dijk denk ik droog en verdort.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*