Inloopspreekuur themagroep Leefomgeving Doornenburg

Werkgroep Doornenburg is een groep enthousiaste vrijwilligers die zich inzet om ervoor te zorgen dat het wonen in Doornenburg prettig is en blijft.

De werkgroep kent een aantal themagroepen. Eén daarvan in de themagroep Leefomgeving. Om op de hoogte te blijven van wat er leeft in het dorp houdt de groep naast buurtgesprekken ook iedere eerste woensdag van de maand spreekuur in het Ontmoetingscentrum.

Doornenburgers kunnen daar terecht met vragen, opmerkingen en zorgen. Naast een luisterend oor vindt men daar mensen die mee willen denken en hun netwerk willen inzetten om zo mogelijk ideeën gerealiseerd te krijgen.


“Mocht je zelf actief mee willen denken en doen kom dan ook naar het spreekuur of neem contact op met één van de dorpscontactpersonen: Tiny Peters (06-51118680) of Patrick Visch (06-48886301)” aldus de werkgroep.

Woensdag 6 december om 20:00 uur staat de koffie klaar in het Ontmoetingscentrum!

p.s.: alle datums van het inloopspreekuur staan ook in de Evenementenkalender!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*