Kerst op Kasteel Doornenburg

** PERSBERICHT **

 

 Het hele jaar door, maar zeker rond de kerstdagen, is er veel te doen op Kasteel Doornenburg.

Sfeervolle kerstmarkt op 17 december

De kerstperiode start op zondag 17 december met een sfeervolle kerstmarkt op de binnenplaats van het kasteel. Stichting Leefbaar Doornenburg, Herberg de Doornenburg en Kasteel Doornenburg organiseren samen met ondernemers en bewoners een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten. De markt is open tussen 11.00 uur en 16.00 uur. Muziek, knutselactiviteiten voor de kinderen, rondleidingen in het kasteel en horeca maken het programma compleet. De toegang is gratis.

Concert Castle Christmas

Op de dag voor kerst – zondag 24 december –  organiseert het muziekpodium in de ridderzaal twee concerten van Castle Christmas: de ultieme mix van kerstmis, kasteel en koor. Castle Christmas belooft vocale kerstpareltjes in uiteenlopende stijlen, van gospel tot carol tot pop.

Projectkoor Vocal Virus bestaat uit ambitieuze, getalenteerde zangers die in de verschillende samenstellingen optimaal tot hun recht komen. Van solo tot ensemble tot koor, a capella of begeleid op de vleugel door muzikaal leider Elke Jansen, verschillende muziekstijlen zullen aan bod komen. De concerten zijn om 11.30 en om 16.00 uur. Kaarten zijn te koop via de website www.kasteeldoornenburg.nl

Kerstrondleidingen tussen kerst en oud en nieuw

In de dagen tussen kerst en oud en nieuw zijn de kerstrondleidingen door Kasteel Doornenburg een gezellig, sfeervol en interessant uitje voor het hele gezin. Terwijl de volwassenen luisteren naar een gids die vertelt over de geschiedenis van het kasteel, mogen de kinderen onder begeleiding van een gids deelnemen aan allerlei leuke, creatieve en muzikale activiteiten. Volwassenen en kinderen gaan in aparte groepen door het kasteel en treffen elkaar regelmatig om de kunsten van de kinderen te bewonderen. De familierondleidingen in feestelijke stijl zijn van woensdag 27 december tot en met zaterdag 30 december, ze duren circa anderhalf uur en starten om 11.00 uur en 13.30 uur.

Kaarten zijn te koop via de website www.kasteeldoornenburg.nl

Ook in de kerstperiode is een bezoek aan Kasteel Doornenburg de tijd meer dan waard. Voor meer informatie over de activiteiten kunt u mailen naar info@kasteeldoornenburg.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*