Talentenfestival op kasteel Doornenburg

Kasteel Doornenburg presenteert in de reeks ‘Ridderzaalconcerten’ een middag vol aanstormend talent met student-artiesten van Rijn IJssel en de HKU!

Doornenburgs talent San Jansen heeft vanuit haar achtertuin zicht op het kasteel. Zij raakt met haar teksten, muziek en unieke stemgeluid de harten van het publiek. Ook Jim Verhoeven zal er zijn en u meeslepen met haar gevoelige stem op een tocht door bloemige velden, donzige wolken en duistere tunnels”, aldus de organisatie.

Hoog tijd dus om èkkes te gaan schooljuffen over wie-is-wie:

Jim Verhoeven
Jim Verhoeven sleept u mee met haar gevoelige stem op een tocht door bloemige velden, donzige wolken en duistere tunnels. Zij deelt met haar muziek persoonlijke ervaringen zoals het terugvallen in oude patronen, de wereld als perfect ervaren of wegdromen bij zonsopkomst. 
Door middel van half-fictionele verhalen maakt Jim haar publiek deelgenoot van haar boeiende belevingswereld.

Bij dit optreden wordt zij ondersteund door Lazlo Hofstede op de gitaar, Kavin “Mr. Appelmoes” Zhao als pianist en tenslotte door Yasminder Rozeboom met haar viool. Lazlo en Kavin brengen ter aanvulling van het programma ook ieder een eigen nummer in.
San Jansen

San Jansen is een Nederlandstalige Folk Singer-Songwriter muzikant. Haar muziek is een uitlaatklep voor haar emotie maar ook voor haar humor of gedachten die ze nergens anders kwijt kan. Ze schrijft Nederlandstalige nummers met een humoristische twist soms wat duister soms weer heel vrolijk maar altijd met een rauw randje waar geen filter op zit.

Het talentenfestival wordt gehouden op 28 mei , 16:30 uur; toegang €17,50, student €7,50, jongeren tot 18 jaar €7,50

Tickets zijn HIERO verkrijgbaar. O ja… u kunt met uw papieren of digitale ticket direct naar de Ridderzaal, ook kunt U daar een ticket kopen met pinpas. Bij de kassa in de winkel kunt u ook contant betalen.

Jim Verhoeven
San Jansen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*