Woningplan ‘Blauwe Hoek’ volgeboekt, woningen toegewezen

Wonen in de Blauwe Hoek! Wie wil dat nou niet?

Nou… het bouwplan en de verkoop in inmiddels een flinke stap vooruit gegaan. Vorige week sloot de inschrijving en heeft de toewijzing van de woningen plaatsgevonden.

Duidelijk is inmiddels dat alle starterswoningen zijn toegewezen aan echte starters uit Doornenburg en niet aan speculanten. Dat betekent dat eindelijk jonge durpelingen met een lange bestaande wens om in Doornenburg te blijven wonen zijn gehonoreerd.

Een woordvoerder vertelt: “Ook wat betreft de gezinswoningen en de seniorenwoningen is het gelukt om de toewijzingen vooral te doen aan geïnteresseerden van het eerste uur. Mensen dus die hier wonen of hier vandaan komen en waar het project toch vooral voor was bedoeld.  Fijn dat we alles voor elkaar gekregen hebben wat we graag voor het dorp wilden realiseren en als ik de reacties in het dorp zo hoor is het ook bij de mensen goed gevallen”.

Dat nu alle nieuwbouwwoningen op papier zijn verkocht betekent dat binnen 6 maanden de bouw gaat beginnen. De verwachte oplevering van de eerste woningen zal dan eind 2024 worden gerealiseerd. 

Meer info staat HIERO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*