Inloopmoment ontwerpbestemmingsplan Groenestraat – Blauwe Hoek

** PERSBERICHT **

In Doornenburg komen er aan de Groenestraat/Blauwe Hoek onder andere zorgappartementen en woningen voor senioren en starters.

Het college van burgemeester en wethouders heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan. Het plan ligt ter inzage op het gemeentehuis in Bemmel en op www.ruimtelijkeplannen.nl (onder planidentificatienummer NL.IMRO.1705.283-ON01).

Inloopmoment
Op dinsdag 22 maart 2022 is er van 16:30 tot 18:30 een inloopmoment in het ontmoetingscentrum in Doornenburg. U kunt op elk moment binnenlopen. Medewerkers van de gemeente en de projectontwikkelaar zijn dan aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Er wordt geen verkoopinformatie gegeven, dat volgt later dit jaar.

Meer informatie
Kijk op www.lingewaard.nl/blauwehoek voor verdere informatie. Wilt u meer weten over de bouwplannen, kijk dan op www.wonenindeblauwehoek.nl.

 Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*