Nieuwe dorpscontactpersoon in Doornenburg

** PERSBERICHT **

De dorpscontactpersonen van Doornenburg zijn bekend in heel Lingewaard.

Als sinds 2014 hebben Geert Claassen en Eveline Claassen heel veel bereikt voor de inwoners van Doornenburg en zijn zij niet meer weg te denken uit ons mooie dorp. Na zeven jaar hebben zij de wens uitgesproken het stokje over te willen geven aan een nieuwe generatie Dorpscontactpersonen.

Inmiddels heeft de Stichting Leefbaar Doornenburg één vacature vervuld: Patrick Visch is vanaf 1 maart werkzaam als dorpscontactpersoon.

Sinds het moment dat de wens van Geert en Eveline om te stoppen bekend is, is Stichting Leefbaar Doornenburg op zoek gegaan naar twee opvolgers die hun taken kunnen overnemen. Geen gemakkelijke opgave gezien de fantastische wijze waarop Geert en Eveline inhoud en vorm hebben gegeven aan deze functie. De stichting wil ook nu dat het een duobaan blijft omdat de praktijk heeft geleerd dat dit goed werkt.

Het is moeilijk om geschikte mensen te vinden en ook de corona-periode waarin contactmogelijkheden werden gereduceerd, heeft de zoektocht niet makkelijker gemaakt.

We zijn dan ook blij dat we kunnen melden dat we inmiddels de helft van de vacature hebben kunnen invullen; Patrick Visch is vanaf 1 maart werkzaam als dorpscontactpersoon en daar zijn we heel erg blij mee. We hebben er alle vertrouwen in dat Patrick als dorpscontactpersoon zijn weg zal vinden.

Patrick is al jaren als vrijwilliger betrokken bij StiKiDo, Scouting Sint Maarten, SV Olympia Doornenburg en Stichting Leefbaar Doornenburg. Hij is werkzaam in de kinderopvang en zoals hij zelf zegt “Ik zet mij graag in voor anderen”. Een eigenschap die uitstekend past bij zijn nieuwe rol als dorpscontactpersoon. “Ik vind het een eer om deze mooie rol te gaan vervullen”, aldus Patrick.

Ondertussen blijft de Stichting Leefbaar Doornenburg naarstig op zoek naar een tweede dorpscontactpersoon. Tot het moment dat we deze gevonden hebben zal Eveline die taak blijven vervullen en zal ze Patrick wegwijs maken in zijn nieuwe functie.

We wensen Patrick Visch heel veel succes toe in zijn nieuwe functie als dorpscontactpersoon van Doornenburg!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*