NL Doet actief bij de Merlijntjes

Zaterdag was een perfecte dag voor NL Doet, de jaarlijkse landelijke actie voor en door vrijwilligers.

Het sunneke scheen mooi, de fuggeltjes floten mooi, het was zó mooi”, zou Henk Elsink zeggen. Vaste Merlijnvrijwilligers Geert, Riet, Elly en José versierden samen met de bewoners vogelhuisjes in de serre.

Lingewaardse wethouders Aart Slob en Nick Hubers maakten samen met Helga Witjes, Hans Kateman en bewoonster Doortje de tuin lenteklaar. Er werden voorjaarsplantjes gepoot, banken geschilderd en tafeltjes in elkaar gezet.

En het resultaat mag er wezen! De Merlijntjes kunnen weer lekker genieten van de tuin en de lente onder het genot van een pötje koffie en een koekje…

bron foto’s: facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*