Omroep Lingewaard voelt lijsttrekkers aan de tand

Omdat de gemeenteraadsverkiezingen voor de deur staan hebben onze vrinden van Omroep Lingewaard de fractievoorzitters uitgenodigd voor een babbeltje.

Want wie zijn die mensen en wat drijft hen? Wie is de mens achter Carla Claassen, Johan Sluiter en .. , om er maar eens een paar te noemen. Of, zoals de omroep zelf zegt:

“In de podcast gaan Sjoerd Wannet en Tanja Houkes in gesprek met de lijsttrekkers van de gemeente Lingewaard. Aan de hand van hun eigen muziekkeuze gaan de lijsttrekkers het gesprek aan, op die manier komen we meer te weten over de persoon achter de lijsttrekker“.

Beluister Johan Sluiter (Lokaal Belang Lingewaard) bijvoorbeeld HIERO, SP-er Carla Claassen DAARO, Aart Slob (CDA) weer HIERO, fonkelnei-jje VVD-voorgangerT Nick Hubers ZUSSO , Groen Links frontvrouw Inge Sloot ZO-HO,  B06 lijsttrekker Patrick Hegeman weer HIERO en Leon Dekkers (D66) DAARO.

Lingewaard.NU lijsttrekker Theo Janssen staat weer HIERO en tot slot Maarten van den Bos (PvdA) is DAARO te vinden.

Maak gebruik van de interviews en leer uw Lingewaardse lijsttrekkerTs écht kennen via Omroep Lingewaard. En maak gebruik van uw democratische recht en ga stemmen natuurlijk! De wereld laat zien waar het ontbreken van democratie toe kan leiden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*