Die verdient een lintje!

** PERSBERICHT **

 

Jaarlijks op de dag vóór Koningsdag worden de Koninklijke onderscheidingen uitgereikt.

In de volksmond is dit beter bekend als de ‘lintjesregen’. Op die dag reikt de burgemeester van de gemeente Lingewaard namens Zijne Majesteit de Koning een onderscheiding uit: het zogenoemde ‘lintje’.

Iedereen in Doornenburg kan een lintje verdienen. Door iets bijzonders te doen voor de samenleving, bijvoorbeeld als vrijwilliger. Vrijwilligers die zich inzetten op het gebied van sport, kunst, cultuur, pleegzorg en nog veel meer. Kent u iemand in uw omgeving die voor een Koninklijke onderscheiding in aanmerking kan komen? Dan kunt u die persoon voordragen!

Het Oranjecomité Doornenburg kan u bij de aanvraag voor een lintje helpen. Neemt u contact op met één van de leden van het Oranjecomité of stuur een e-mail naar stichtingcultureeldoornenburg@gmail.com

Voor meer info over het aanvragen van een lintje klik HIERO. Voor de uitreiking van een lintje in 2024 (volgend jaar) dient de aanvraag nu al vóór 1 juni 2023 bij de gemeente Lingewaard binnen te zijn.

Kijk voor meer info op www.indoornenburg.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*